کتاب «پستچی پهپادی» در کتابفروشی‌ها شفیعی کدکنی: تنها پاسدار فرهنگ ایرانی در یک قرن اخیر، ایرج افشار بود + فیلم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۷ و ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۴) + خلاصه داستان و زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ کارگردان «پدرخوانده» اولین فیلم ایتالیایی زبانش را می سازد فراخوان جشنواره هنر‌های شهری مشهد ۱۴۰۵ منتشر شد نسرین بابایی: سریال «شغال» برای من یک تجربه عمیق انسانی بود نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس
سرخط خبرها

تدوین سند همکاری رسانه‌ای ایران و ترکیه | حضور وزیر فرهنگ در ضیافت شام اردوغان

  • کد خبر: ۱۳۰۶۴۰
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹
تدوین سند همکاری رسانه‌ای ایران و ترکیه | حضور وزیر فرهنگ در ضیافت شام اردوغان
محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد با سخنگوی دولت ترکیه و رئیس دوازدهمین اجلاس وزرای اطلاع‌رسانی کشورهای اسلامی دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدمهدی اسماعیلی که به منظور شرکت در دوازدهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی به ترکیه سفر کرده است با فخرالدین آلتین، سخنگوی ریاست جمهوری و رئیس اجلاس دیدار و گفتگو کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دیدار بر عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط دو کشور تاکید کرد.

وی گفت: با توجه به مشترکات فرهنگی دو کشور، ضرورت دارد برای همگرایی در جهان اسلام در کنار هم باشیم و موفقیت هر یک، موفقیت دو کشور دوست و همسایه در منطقه قلمداد می‌شود.

اسماعیلی افزود: ترکیه و ایران دشمنان مشترک دارند که تلاش می‌کنند کشورهای جهان اسلام کنار یکدیگر نباشند و ارتباط آن‌ها توسعه نیابد. سیاست دولت سیزدهم تعمیق ارتباطات همسایگی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی فضای مجازی و تلاش رسانه‌های غربی را مخدوش ساختن چهره جهان اسلام نزد افکار عمومی دانست و خاطر نشان کرد: رسانه‌های معاند سعی دارند چهره خشونت آمیز از اسلام نشان دهند. ایران و ترکیه می‌توانند با همکاری مشترک در این عرصه نقشه دشمنان را خنثی کنند.

فخرالدین آلتین سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه و رئیس دوازدهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی نیز در این دیدار ضمن خوش آمدگویی به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشورمان گفت: امروز در جغرافیایی به سر می‌بریم که نیروهای خارجی امنیت منطقه را به خطر انداخته‌اند و همکاری دو کشور دوست و هم منطقه می‌تواند در حل این مسأله با تعمیق ارتباطات فرهنگی راهگشا باشد.

آلتین در پایان اظهار امیدواری کرد که سند همکاری دوجانبه مطبوعاتی و اطلاع رسانی ترکیه و ایران در سفر آتی روسای جمهور دو کشور به امضا برسد.

حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ضیافت شام رئیس جمهور ترکیه

همچنین محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن شرکت در ضیافت شام رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه با وی دیدار کرد.

دوازدهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی ۲۹ و ۳۰ مهرماه در استانبول برپاست. سازمان همکاری اسلامی (OIC)، دومین سازمان بین دولتی پس از سازمان ملل متحد است که با عضویت ۵۷ کشور به گسترش بیش از چهار قاره است. سازمان صدای جمعی جهان اسلام و تضمین برای حفاظت و حمایت از منافع جهان اسلام در روح ترویج صلح بین‌المللی و هماهنگی میان افراد مختلف جهان است و اجلاسیه وزرای اطلاع‌رسانی این سازمان تاکنون ۱۱ دوره آن برگزار شده است و دوازدهمین دوره آن در استانبول ترکیه برگزار می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->